Kun je of wil je niet skaten? Hou je er niet van om de regels en procedures te leren? Geen zorgen! We hebben een oplossing voor je. We hebben altijd nieuwe vrijwilligers nodig om toe te voegen aan onze geweldige bemanning, om onze wedstrijden te helpen beheren, evenementen organiseren of onze merchandise verkopen.
Voel je vrij ons te contacteren en je vaardigheden aan te bieden!

ZALEN AANRADEN

We zijn altijd opzoek naar nieuwe training zalen. Als je een loods weet, een warenhuis of een grote sporthal die we zouden kunnen gebruiken voor training en/of openbare evenementen, contacteer ons dan.

WEDSTRIJD BEMANNING

Roller derby evenementen zijn leuk, niet?! Je kan helpen onze wedstrijden een geweldige ervaring te maken voor iedereen door onze merch store te beheren, een fanclub beheerder te zijn of gewoon een geweldige fan te zijn. Juich luid!

WEDSTRIJD MEDICS

Geen wedstrijd kan plaats vinden zonder onze wedstrijd medics. Als je wilt helpen iedereen veilig te houden tijdens onze thuiswedstrijden, contacteer ons dan graag!

PR TEAM

Help ons om wat roller derby liefde te verspreiden naar de Gentse omgeving en verder! Als je een brein vol promotie ideeën hebt en geweldige PR vaardigheden, dan hebben we je nodig!