Fun Fridays

Elke eerste vrijdag van de maand gooien we de deuren open!
Kom proeven van rolschaatsen, roller derby en onze club.

We wijden je in in de wondere wereld van roller derby en leren je al enkele basisskills zoals vallen, stoppen, springen, draaien, etc.

Fan van rolschaatsen? Denk je dat derby de sport voor jou is? Of zie jij jezelf als een toekomstige scheids, coach of line-upper? Dan is dit event perfect voor jou!

Deelname aan de Fun Fridays is gratis. Ook het lenen van materiaal (skates, pads, helm) is gratis!
Zin in? Stuur een e-mail naar traininggogogent@gmail.com en schrijf je vandaag nog in!

Lid worden

Wil je je aansluiten bij GO-GO Gent Roller Derby, om roller derby te spelen? Je kan lid worden wanneer je maar wil!

Wanneer jij er klaar voor bent, staan wij klaar om je te ontvangen in onze Fresh Meat klassen. Daar leren we je alle basisvaardigheden, van stoppen en (veilig) vallen tot het betere bochtenwerk en je eerste hits. Je hebt geen enkele ervaring of basis nodig om te beginnen.

En dat is niet alles! Je eerste maand lidgeld is gratis. Bovendien kunnen we je die eerste maand ook materiaal uitlenen, zodat je er meteen in kan vliegen!

Lid worden kan vanaf 18 jaar.
Ben je er klaar voor? Mail dan vandaag nog naar traininggogogent@gmail.com.

Rec.Attack

 

Recreationeel skaten.

Wil je jezelf voorbereiden of gewoon leren om te skaten? Gent heeft ook een recreationele club! Rec.Attack heeft trainingen iedere zondag in Sporthal Driebeek, Gentbrugge. Iedereen is welkom, geen ervaring nodig! Je kan alle informatie, de trainingsuren en huurmateriaal vinden op hun Facebook pagina.