Dit moet jij zijn!

13177071_1676813039246227_3633533326270467570_n

Fresh Meat Intakes

Wil je je aansluiten bij GO-GO Gent Roller Derby, om roller derby te spelen? Grijp dan nu je kans!

In onze Fresh Meat Intake zal je zal getest worden op de basisvaardigheden van rolschaatsen. Dat houdt in: stabiliteit op je rolschaatsen, wat snelheid kunnen maken en natuurlijk ook kunnen stoppen. Indien dat er allemaal ok uitziet, is er absoluut een kans dat je in ons Fresh Meat Programma belandt!

Next Fresh Meat Intake zal tijdens de lente zijn, meer informatie komt gauw!

Ons Fresh Meat Programma bestaat uit drie stadia, waarin we je zullen leren:
– Basis skating vaardigheden
– Herstel tactieken (vallen)
– Balans en behendigheid
– Pack vaardigheden and interacties
– Blokeren (blocking)

FAQ’s:
Hoe oud moet je zijn om je aan te sluiten?
Je moet 18 jaar of ouder zijn om mee te doen met onze Fresh Meat Intake. Er zijn clubs die een junior team gestart hebben, wij zijn er op dit moment niet een van.

Moet ik al de regels kennen?
Als een startende skater kan het behoorlijk overwerlmend voelen om de skate vaardigheden en regels van het spel te moeten leren kennen. Het kan heel behulpzaam zijn om mee te gaan naar onze scrimmages en een NSO (Non-Skating Official) te zijn, om zo te leren hoe roller derby werkt. (Dit is deel van ons Fresh Meat Programma).

Als je toch heel nieuwsgierig bent en een kijkje wilt nemen in The Rules of Flat Track Roller Derby, dan kun je ze vinden op de website van Women’s Flat Track Roller Derby Association (WFTDA) website.

Ben ik fit genoeg voor de Fresh Meat Intake?
Ja! Roller derby is een geweldige manier om in vorm te geraken en meeste van onze skaters zijn op precies dezelfde manier gestart. We zullen je alle vaardigheden leren die je nodig hebt om te skaten en veilig te vallen, ongeacht of je nog nooit een paar skates hebt aangetrokken of dat je alleen geskate hebt als kind jaren terug.

Welk vaardigheids niveau moet ik zijn om mee te kunnen?
Geen ervaring is vereist, maar natuurlijk is het een voordeel. De Intake en het Programma zijn om te leren. We zullen je alle vaardigheden leren die je nodig hebt om te skaten en veilig te vallen, of je nou nog nooit een paar skates hebt aangehad of alleen hebt geskate als kind jaren terug.